• Novo
Homyl Božićni Kalendar Rotirajući Torba s Džepovima Vratima Polica Za Pohranu Šminkanje za Novogodišnje Djevojčice Božić Zid - Pink

Homyl Božićni Kalendar Rotirajući Torba s Džepovima Vratima Polica Za Pohranu Šminkanje za Novogodišnje Djevojčice

HRK 81.90

Iznos
U prilagođenom obliku

* Холщовая rotirajući torba, torba za sortiranje smeća u sobi, zidni torba za pohranu. * Koristite svoje ideje, da se stvari malo poklona, napraviti djecu punim očekivanja svaki dan i stvoriti sreća u obitelji. * Dodatni prostor za pohranu raznih kućanskih sitnica.Spremanje laganih stvari, kao što su mobitel, nakit, čarape, punjači, pošta, računi, ključeve i druge male predmete.Pomaže održavati red i poredak u vašoj sobi. * Opremljen sa 24 komada džepova za pohranu stvari, koji se može koristiti za pohranu kućanskih predmeta, manjih proizvoda. * Lijepo je ukrasiti svoj dom i bolje pripremite se za božićne blagdane.Ovo je odličan ukras na zidu za vrijeme festivala.Opis : - Холщовая rotirajući torba, torba za sortiranje smeća u sobi, zidni torba za pohranu. - Lijepo je ukrasiti svoj dom i bolje pripremite se za božićne blagdane.Ovo je odličan ukras na zidu za vrijeme festivala. - Koristite svoje vlastite ideje za stvari male darove, napraviti djecu punim očekivanja svaki dan i stvoriti sreća u obitelji. - Opremljen sa 24 komada džepova za pohranu stvari, koji se može koristiti za pohranu kućanskih predmeta, manjih proizvoda. - Dodatni prostor za pohranu raznih kućanskih sitnica.Spremanje laganih stvari, kao što su mobitel, nakit, čarape, punjači, pošta, računi, ključeve i druge male predmete.Pomaže održavati red i poredak u vašoj sobi.Specifikacija : - Materijal : platno - Veličina : 97x50cm/38.19x19.69inch - Ukupna dužina : 122cm/48.03 inch Package uključuje : 1 kom. Molim vas, dopustite malo pogreške zbog ručnog mjerenja.2. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Hvala!3. Želimo vam velike kupovine na Internetu!Izaberite sve što vam je potrebno u našoj trgovini.Vi ćete biti ugodno iskustvo kupnje i dobiti kvalitetne proizvode i usluge u skladu s pravilima tvrtke.

Glavna svojstva

- Material:
Canvas
- Size:
97x50cm/38.19x19.69inch
- Overall Length:
122cm/48.03inch
Package Includes:
1 Piece Hanging Organizing Bag :
1. Please allow slightly error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
3. Wish you a wonderful on-line shopping! :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Izbor kupca